Чуден илач предпазва от сърдечен и мозъчен удар и убива холестерола

Диетолози, лекари и други специалисти отдавна потвърдиха предимството на консумацията на мед и канела – комбинация, която е мощно оръжие срещу много болести.

Смята се, че дори и египтяните са използвали меда за лечение на рани, гърците за дълъг живот, а старите индийци за да поддържат баланса в организма и доброто здраве. Канелата пък още в миналото смятана за подходящ подарък за монасите, които също я използвали за лечение.

Подготовка: В чаша поставете две лъжици мед и три канела. Най-добре е този микс да се приема всяка сутрин.

Консумацията на тази смес ще намали нивото на холестерола с 10 на сто в рамките на два часа.

Сутрин за закуска, вместо конфитюр поставете тази смес на парче хляб. Ако редовно консумирате, това ще ви помогне трайно да намалите нивото на холестерола и да намалите риска от сърдечен удар и мозъчен инсулт .

В една чаша вряла вода смесете две супени лъжици мед и една канела. Консумирайте тази напитка вечер. При редовна употреба тази напитка ще ви помогне в лечението на хроничен артрит.

Ако имате проблеми пък с чести настинки , можете и по няколко по пъти на ден да консумирате по една чаена лъжичка мед с половин чаена лъжичка канела. Това ще направи чудеса за вашия имунитет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *