3 признака, че сте изкарали коронавирус „на крак“

Учени от Оксфордския университет съобщават за признаци на коронавирус, които могат да бъдат знак, че сте изкарали вируса на крак. Тези маркери включват умора, коремна болка.

Съществува така наречения асимптоматичен коронавирус, който човек може да изкара „на крак“, без да знае за болестта. В този случай коронавирусната инфекция може да се прояви като признаци, които се възприемат като леко неразположение, не причиняващо безпокойство. Британски лекари подчертаха няколко признака, че човек вече е имал коронавирус, може би без да знае.

Болка в корема

Появата на болка може да показва, че има възпалителен процес в долните части на белите дробове.

Диария

Китайски експерти също така забелязаха, че сред 200-те души, които са били първите, заразени с коронавирус, половината са имали това нарушение.

Умора, сълзене на очите (други симптоми на конюнктивит)

Те също са неспецифични признаци на коронавируса, които често не са свързани с COVID-19.

Много лекари са предпазливи от този ход на коронавируса, който не причинява типични симптоми под формата на треска, треска, кашлица, болка, тъй като тези симптоми показват реакцията на имунната система към инфекция.

Според тях „асимптоматичните“ хора рискуват да се сблъскат с непредсказуеми последици, някакъв вид нарушения, които могат да се почувстват по-късно, пише zdrave.to.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Previous post Учени: Хората с тази кръвна група не се разболяват от рак
Next post Кой би предположил, че тиквата притежава толкова много полезни вещества