4 азиатски гъби, които възстановяват мозъка след инсулт

4 азиатски гъби, които възстановяват мозъка след инсулт

Медицинските китайски гъби са неизчерпаем източник на лечебни свойства. Отлично доказателство за ползите от китайските гъби и тяхната антитуморна активност е доказана от дългогодишно проучване в Япония.

Гъбите живеят на земята в продължение на милион години. Загадъчните дълбини на океана и неизследваните пространства на нашата планета са обитавани от различните им форми. Гъбите съществуват там, където има най-малко условие за тяхното оцеляване.

Още в древни времена, преди хиляди години, хората започнали да изучават лечебните свойства на гъбите. И най-вероятно ще са необходими още хиляди години, за да се научим да ги използваме на 100 процента.

От шестдесетте години на миналия век учените от цял ​​свят започнаха сериозно да проучват китайските гъби. Въз основа на тези изследвания бяха открити нови противоракови и имуномодулиращи лекарства.

Ако вие, или ваш близък, се възстановявате след прекаран инсулт, задължително включете и хранителната добавка Неврохелт.

Това чудо за нервната система съдържа в своя състав екстракти от китайски гъби, които подпомагат оздравителния процес и работата на мозъка.

„Неврохелт е причината брат ми да започне да се възстановява по-бързо след прекаран исхемичен инсулт. Тази хранителна добавка ни даде надежда тогава, когато си мислихме, че всичко е изгубено.“, е мнението на Златина К. от София. Неврохелт се препоръчва при безсъние, панически страх, депресия, Паркинсон, след инсулт…

Share

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *