4 азиатски гъби, които възстановяват мозъка след инсулт

Медицинските китайски гъби са неизчерпаем източник на лечебни свойства. Отлично доказателство за ползите от китайските гъби и тяхната антитуморна активност е доказана от дългогодишно проучване в Япония.

Гъбите живеят на земята в продължение на милион години. Загадъчните дълбини на океана и неизследваните пространства на нашата планета са обитавани от различните им форми. Гъбите съществуват там, където има най-малко условие за тяхното оцеляване.

Още в древни времена, преди хиляди години, хората започнали да изучават лечебните свойства на гъбите. И най-вероятно ще са необходими още хиляди години, за да се научим да ги използваме на 100 процента.

От шестдесетте години на миналия век учените от цял ​​свят започнаха сериозно да проучват китайските гъби. Въз основа на тези изследвания бяха открити нови противоракови и имуномодулиращи лекарства.

Ако вие, или ваш близък, се възстановявате след прекаран инсулт, задължително включете и хранителната добавка Неврохелт.

Това чудо за нервната система съдържа в своя състав екстракти от китайски гъби, които подпомагат оздравителния процес и работата на мозъка.

„Неврохелт е причината брат ми да започне да се възстановява по-бързо след прекаран исхемичен инсулт. Тази хранителна добавка ни даде надежда тогава, когато си мислихме, че всичко е изгубено.“, е мнението на Златина К. от София. Неврохелт се препоръчва при безсъние, панически страх, депресия, Паркинсон, след инсулт…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *