Изпитано! Домашна рецепта с мас спасява от плексит

Мира Пейчева от бургаското село Рудник е сред стотиците хора, намерили избавление с помощта на природната медицина от често или по-рядко срещани болести.

Жената била сполетяна от неистови болки, породени от плексит. От тях я отървава една много безобидна и лесно изпълнима рецепта. В началото страданията на 68-годишната днес леля Мира започнали с все по-изострящи се болки в областта на плешката.

С всеки изминал ден мъките ѝ ставали все по-големи и нетърпими, докато се стигнало до един момент, в който започнала дори трудно да се обръща и почти не я ловял сън. Случайна жена ѝ казва домашен цяр, който успява да я отърве от мъките.

Тайните съставки на вълшебното мазило са следните: 1 чаена чаша неосолена свинска мас, 20 мл салицилова киселина и камфор на кристали (който сега се продава във вид на топчета – за целта 1 топче е напълно достатъчно).

Всичко това се смесва в едно конфитюрено бурканче и се слага да се разтопи на водна баня. После с получената гъста като крем смес се маже болното място. Мира установила, че тази рецепта помага не само при плексит, но и при упорита хрема, като със сместа се намазва външната част на носа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *