Кафе и секс! Вижте защо вървят ръка за ръка

Руколата и кафето са природни афродизиаци, твърди сексологът Сергей Ланг. Храната наистина помага за нормализирането на сексуалния живот, ако се употребяват правилните продукти, казва специалистът.

”Руколата е афродизиак, който се използва от древни времена за повишаване на либидото, потенцията. Но като цяло, самото растение е богато на витамини, затова е полезно и за имунната система. За афродизиак може да се приеме и кафето”, допълва д-р Ланг.

Всеки обаче, трябва да открие продукт, който подхожда именно на него самия, защото универсални средства няма. ”Всеки човек подбира своя афродизиак.

Не може да се твърди, че руколата е полезна за всички и ще донесе желания ефект. Нужно е да се отчитат особеностите на организма. Както за главоболието има стотици препарати, като всеки човек използва подходящия за него, така е и с афродизиаците”, казва д-р Ланг.

Той добавя, че ако човекът има сексуални проблеми, е по-добре да се обърне към лекар, а афродизиаците да използва като допълнение.

”Сексуалното желание се заражда в главата, от отношението към самия себе си, от състоянието на здравето. Затова първо решете редицата други проблеми, след това търсете вашия афродизиак”, препоръчва специалистът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *