Дядо ми пиеше тази напитка 2 пъти седмично и живя до 96 години

Много хора се чудят как някои хора успяват да живеят толкова дълго. И има хора, които не просто „изживяват“ дните, а по-скоро живеят пълноценен живот.

Разбира се, здравословният начин на живот и правилната диета, добрата наследственост дава шанс на човек да изживее дълъг живот. Конкретно днес искам да говоря за напитка, която може да премахне вредната слуз и токсините от организма.

Когато човек има излишък от слуз в тялото, се образува блато, в което патогенните бактерии се размножават с всички сили. За да намалите количеството слуз в човешкото тяло, е необходимо да изключите от диетата продукти, образуващи слуз, и след това да започнете да почиствате излишната слуз.

Напитка, почистваща токсини и слуз

Съставките:

  • Половин лимон
  • Мед – 2 супени лъжици
  • Вода – 1 чаша
  • Ябълка – 1 брой

Подготовка:

Вземете половин лимон и ябълка. Нарязвате и двата плода на ситно. Ако имате блендер сложете ги в него вместо да режете на дребни парчета, добавяте няколко супени лъжици мед и наливате чаша топла преварена вода. Разбърквате и прецеждате през сито. Напитката е готова.

Преди да използвате тази напитка, е необходима консултация със специалист!

За да изчистите лимфата си от токсини и слуз, трябва да я пиете след хранене . След кратко време ще забележите подобрение в доброто ви състояние, както и засилване на имунитета ви. Дядо ми пиеше тази напитка 2 пъти седмично и успя да изживее до 90 години. Най-важното е, че през целия си живот той наистина не се е разболял.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *