Ето с какво се хранят раковите клетки

Във всяко човешко тяло има ракови клетки, които се появяват поне 6 пъти по време на живота. Обаче те не могат да бъдат разпознати от стандартен тест, докато не се увеличат до няколко милиарда. В случай на силна имунна система тези ракови клетки биват победени, а тяхното увеличаване е предотвратено.

Раковите клетки могат да се развият и увеличат в случай на недостиг на някое важно хранително вещество. Освен това най-честите рискови фактори включват нездравословните навици в начина на живот, нездравословната храна, околната среда и генетиката.

Можете да подсилите имунната си система и по този начин да предотвратите умножаването на раковите клетки, като консумирате здравословни храни и хранителни добавки. Раковите клетки живеят в киселинна среда, така че трябва да замените готовите храни и червеното месо, които повишават киселинността, с пилешко и риба. Раковите клетки се хранят със слуз, а приемът на мляко създава слуз, особено в стомашно-чревния тракт. Така че избягвайте приема на прясно мляко. Те се размножават и от захарта, затова е добре изцяло да я избягвате и замените с меласа и мед, но в умерени количества.

Алкализирайте тялото си, като ядете семена, ядки, пълнозърнести храни, зеленчуци и плодове. Консумирайте повече зеленчукови сокове и яжте сурови зеленчуци по няколко пъти на ден, понеже пресните зеленчукови сокове предоставят живи ензими на тялото и стимулират растежа на здравите клетки в него. Винаги пийте филтрирана или пречистена вода, избягвайте опасните тежки метали и токсини в чешмяната вода. Приемайте зелен чай вместо богатите на кофеин кафе и шоколад, този чай има мощни борещи рака свойства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *