Корейски хапчета за отслабване увреждат сърцето

Корейски хапчета за отслабване увреждат сърцето

Новата корейска хранителна добавка съдържа забранени съставки, които сериозно увреждат сърцето. Опасните хапчета за отслабване се продават свободно в интернет. За това предупреждават от Агенцията по безопасност на храните.

Нерядко изследванията в една от лабораториите, в които хранителните добавки се тестват за необявени съставки, показват забранени вещества вместо позволените растителни екстракти, съобщава Нова телевизия.

Целта е да се постигне максимално бърз ефект при отслабването. Контролните органи предупреждават за нови хапчета, този път от Корея, които съдържат забраненото вещество сибутамин.

Ударно сваляне на килограми – в кратки срокове и без нежелани ефекти. Магическите резултати при отслабването ни обещават стотиците оферти за хранителни добавки в интернет.

В търсене на формулата за перфектно тяло Мартина Попова също пробва ефекта на различни хапчета за отслабване. „Бях прекарала поне 5 години, в които се гледам в огледалото и всеки път си казвах – тези килограми трябва да изчезнат, не се чувствам добре и това трябва да се промени. Поне 3-4 години съм пробвала добавки, сама съм правила упражнения и режими, но в крайна сметка резултат нямаше”, разказва тя.

Резултат – няма, но не липсват странични ефекти. „Имам приятели, които с тези добавки, стигнаха до хормонален дисбаланс и рязко качване на килограми в рамките на 2 месеца”, казва Мартина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *